Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Valg i Orkanger Vel: Gode hjelpere meldte seg selv

DSC_0032.JPG

En kjapp etterlysning var nok: Gode kandidater har meldt seg til de ledige vervene som kasserer og styremedlem i Orkanger Vel. Det ekstraordinære årsmøtet i april velger etter alt å dømme inn Solveig Kjønli (kasserer) og Bodil Lorentzen (styremedlem).

De får være med og bestemme hva Orkanger Vel skal bidra med i Gammelosen og andre steder på Orkanger, eller for eksempel hvordan det kan bli mer liv i småbyen (bildet).

Gjennom målbevisst arbeid i mange år har velforeninga bygd opp en økonomi som er en hver kasserers drøm.

Både Solveig og Bodil sa selv fra til valgkomiteen da orkangervel.no fortalte om mangelen på tillitsvalgte i en tidligere artikkel.

Dermed ser styret ut til å bli slik:
Leder: Jan Aage Mortensen, gjenvalg.
Nestleder: Geir Knutzen, ikke på valg.
Kasserer: Solveig Kjønli, ny.
Sekretær: Marit Opøien, ikke på valg.
Styremedlem: Pia Bæk, ikke på valg.
Styremedlem: Sissel Moldjord, ny.
Styremedlem: Bodil Lorentzen, ny.

Varamedlem: Frode Westeng, ikke på valg.
Varamedlem: Inger Grande, ny.
Varamedlem: Olav Rostad, ny.

Fem kvinner og to menn i styrert - og to menn og en kvinne blant varamedlemmene. Opprinnelig var for øvrig Orkanger Vel ei kvinneforening: Les kort om historien.

Støtt Orkanger Vel - husk kontingenten
Ti har tatt formelle verv i velforeninga. Alle andre bør støtte opp med å betale medlemskontingent på 200 kroner til konto 4270 32 32226. Før på navn og "Kontingent 2015" hvis du betaler i nettbank.

324 medlemmer
Styret og andre støttespillere putter nå giroer i postkassene på Orkanger fordi noen gjerne vil ha en slik. Der er det også med litt informasjon om hva Orkanger Vel har gjort og har planer om å gjøre.

324 betalte kontingent i 2014. Vi bør klare mer. 200 kr gjelder både enkeltpersoner og hel husstand for et helt år. Det følger ingen plikter med et medlemskap.

Folk på Orkanger får mye for pengene. Snart er det sommer igjen i Gammelosen. Bildet under ble tatt i mai i fjor. Det er mindre enn to måneder til mai.

DSC_0031.JPG

 

Publisert 11.03.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Knut Even Wormdal 11.03.2015 20:10
Så bra. Dyktige personer begge to.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse