Håndball: OIF sprakk etter pause - tap 20-31

DSC_0002.JPG

OIF holdt følge med topplaget Utleira helt til litt ut i andre omgang i Orklahallen onsdag kveld. De siste 20 minuttene ble OIF-jentene kontret i senk. Det endte 20-31, men fortsatt ligger laget bra an etter opprykket.

På bildet over er Kine Mjøen Landrø i aksjon ennå mens det sto uavgjort litt ut i andre omgang.

OIF sjokkåpnet mot Utleira og ledet klart i starten. Gjestene gikk til pause med ledelse 14-13, men OIF tok føringen på ny for en stakket stund like etter sidebytte. Da tettet Utleira igjen bakover - og kontret inn mål etter mål.

Men såfremt OIF slår lagene som ligger dårligere an på tabellen vil plassen i 2.divisjon være sikret. Utleira er blant de beste i avdelinga.