Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Rigget til fest i Hermetikken

Fredag kveld ble det rigget og gjort klart for festen i Hermetikken. Serveringa starter kl. 19 . Like etterpå er underholdninga i gang, og så blir det sosialt samvær helt til musikken stopper klokka 01.00. På bildet viser tidligere kroppsbygger Øystein Solem i Orkanger Vels styre fram teltene han har vært med på å sette opp. Solem leder også vaktstyrken.

12062009171_1.jpg

Orkanger Vel arrangerte den første festen i 2005 for å  markere åpninga av det flotte friluftsområdet i Gammelosen. Det reiste seg umiddelbart et folkekrav om flere Hermetikken-fester. 

Festen2008_055_2.jpgDet ligger mye dugnadsarbeid bak festen. Men arrangementet er ingen gullgruve for Orkanger Vel, selv med stor oppslutning. Trolig har 600 vært innom i løpet av kvelden. Til høyre ser du et bilde fra fjorårets fest.

I år må vi skru opp prisen litt på den mest omsattee varen for å ha noe igjen for innsatsen. Det som tappes i halvliters glass og som kostet 50 kroner før, koster 60 i år. Men fortsatt blir det billig å handle både mat og drikke. Og inngangen er selvsagt gratis.

Ei skummel værmelding bedrer seg gradvis, slik den bruker å gjøre. Vi ber deg ta med strålende humør og kontanter. For vi har ikke korttermimnal. Cash is King i Hermetikken.

Opplegget følger samme lest som før. Nikki er konferansier. Noen unge talenter åpner showet, før Ida Lise Salberg tar over.

Ida Lise skal fortelle litt om Orkdal sjukehus, som fyller 100 år i år. Dette er viktig lokalhistorie som du bør få med deg. Morsomt blir det nok også.

Tor Kvarsnes og Olav Nersveen stiller trofast opp. For fjerde året på rad skal blant annet visa om Hermetikken tone ut over vannspeilet i Gammelosen.

Festen2008_058_1_1.jpgOg når kvelden faller på og loddtrekninga er over, entrer den evigunge rocker Jan Brevik (til høyre) scenen. Han har visst like mye hår i år som i fjor. Da blir det dans til en time over midnatt. Serveringa stopper 00.30.

Alle er hjertelig velkommen. På denne sida har det vært presisert at dette også gjelder fannremsbygg, og det er seriøst ment. Orkanger Vel kan bare beklage hvis en spøkefull formulering om våre venner fra Fannrem er oppfattet støtende. Humor om dette temaet er og blir en krevende øvelse.

På bildet under noen hoppende glade barn i Hermetikken etter at Rudolf Gjengstø og andre foresatte lyktes med å montere teltene.

12062009176_1.jpg

 

 

 

 

Publisert 11.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse