A-laget tilbake på tabelltopp: Vant 8-1 i Idrettsparken

OIFs A-lag slo Leinstrand 8-1 i Idrettsparken torsdag kveld - uten å imponere mot svak motstand. Men laget er tilbake på tabelltoppen før lørdagens tur til Mausundvær. På bildet gjør Ottar Ustad 1-0. (Flere bilder nedenfor).

Så langt har fem kamper gitt full pott med 15 poeng og 38-2 i målforskjell. Leinstrand møtte med overvekt i antall kilo rundt midja, og uten innbyttere.

Det mest oppsiktsvekkende på slitebanen var at OIF slapp inn et mål. Det skjedde på Leinstrands eneste sjanse, som  kom etter en raus forsvarsgave.

Sluttet å telle, men tipper sjansestatistikken endte på ca 30-1.

Karakteristisk kampbilde fra første omgang; OIF inne i Leinstrands femmeter.

Det sto pussig nok bare 2-1 ved pause. Leinstrand utlignet etter Ottar Ustads tidlige scoring. Odd Håkon Bach sikret OIF ledelse ved sidebytte på straffe.

Karakteristisk kampbilde fra andre omgang; OIF inne i Leinstrands femmeter. Her Petter Ebbesen.

Gradvis flere av gutta fra Leinstrand lot til å lide av giktiske plager eller utmattelse utover i andre omgang. Og målene trillet etter hvert inn:

3-1 Espen Berg spesial direkte på Frispark.

4-1 Tom Erik Grønhaug.

5-1 Odd Håkon Bach på straffe nummer to, og...

6-1 Even Krokstad på heading (bildet).

OIF_Leinstr07__16__1.JPG

7-1 Tom Even Gundersen, riktignok ikke i denne situasjonen.

8-1 Even Krokstad med sitt andre mål.

Grei gjennomkjøring før en langt tøffere jobb ute på Mausundvær lørdag. Mausund er ubeseiret hjemme, og har bare ett tap.

Ellers;
OIFs ypperlige jenter 14-lag slo Meldal 4-0 før A-lagets kamp. På ballsletta yret det av liv med flere minikamper torsdag kveld. Og samtidig startet asfalteringa på friidrettsanlegget. Oppå asfalten kommer snart det lenge etterlengtede kunstdekket:

Friidrett07__1__1.JPG

Publisert 07.06.2012

Innsendte kommentarer:

Erik 08.06.2012 11:36
Det ligger to album på FB-sida til OIF, med ca 300 bilder fra kampen. Fotografen (meg) lar enhver laste ned til privat bruk. Orkanger Vel og OIF har likeledes fri rett til å bruke bilder, både av OIF's lag og OIF Diamonds! Enjoy!

Geir 07.06.2012 22:05
Fantastisk dag i parken. Gult og blått i mengder. Gammelstjernene Knute, Ata og Øyvind Olsen solgte billetter og storkoste seg. Øyvind og Knute vurderer comebacktur til Mausund lørdag.