Kjempekamp av OIF: Slo Skaun 22-19!

IMG_4220_1.JPG

OIFs håndballjenter gikk av banen med trampeklapp fra publikum fredag kveld. Da var Skaun overraskende slått 22-19. Laget spilte en av sine beste kamper, og hadde føringen mot favorittene fra Skaun nesten fra start til slutt. Det sto 12-8 ved pause.
På bildet ser du et overfall på toppscorer Marthe Togstad (7 mål).
Siste: Se nedenfor om hvordan det gikk med OIFs konkurrenter lørdag.

Træff og Kolstad er lag OIF bør holde bak seg. Træff tapte mot Aksla (21-25). Men Kolstad slo Åndalsnes 20-19 borte og ligger foran OIF på tabellen med like mange poeng.

Se oppdatert tabell her.

OIF overbeviste mot Skaun fredag. Trine Eggan (5), Eli Kristiansen (4), Ida Bye Karlsen (3), Oda Sterten (2) og Kristin Fossbakk (1) sørget for de andre scoringene. Tone Asbøll sto en kjemkamp i mål, og triumfen var først og fremst en lagseier.

OIF hadde ikke kalkulert med to poeng mot et Skaun-lag som har vunnet sju kamper på rad. Skaun var litt svekket på grunn av skader, og ble overkjørt fra avkast. OIF ledet 3-0 etter tre minutter.

Ledelsen var oppe i fem mål midt i første omgang, som du ser et glimt fra nedenfor. (Mer tekst under bildet.)

IMG_4186_1.JPG

Skaun gikk voldsomt ut etter sidebytte. 12-8 ble til 12-13, og de fleste trodde nok at det mer rutinerte Skaun-laget hadde snudd kampen for godt. Men OIF kom sterkt tilbake - gikk helt opp i 16-13 - og beholdt ledelsen kampen ut.
(Mer tekst under bildet.)

IMG_4221_1.JPG

Seieren betyr at OIF fortsatt befinner seg over den magiske kvalik-streken på tabellen. Mer enn 300 fant veien til Orklahallen. OIF-jentene har dermed trukket totalt over 800 tilskuere på de to siste kampene. Det er på høyde med tilskuertall i toppkamper.

Neste fredag kveld er det på ny hjemmekamp - nå mot svakt plasserte Flå/Lundamo. Til slutt et glimt av fighteren Marthe Togstad med ballen. De andre OIF-spillerne er Ida Bye Karlsen, Kristin Fossbakk og Eli Kristiansen: