Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Sinne i OIF fotball - Orkla FK uten leder

Sirkustomta_028_2.jpgDet koker i OIF fotball etter at Orkdal IL blokkerte planen om å la OIFs guttelag (G 16) spille for Orkla FK. Nå står Orkla  uten leder igjen. Bjørg Schei har gitt beskjed om at hun likevel ikke tar på som Orkla-leder. Jorodd Asphjell har fungert siden John Olav Rædergård trakk seg i sommer. Men også Asphjell har som kjent trukket seg fra Orkla.

Orkla FK har årsmøte 5.februar. Da skulle et nytt styre være på plass til erstatning for det provisoriske styret med Jorodd Asphjell som fungerende leder.

Strid rundt samarbeidsavtalen mellom Orkla FK og moderklubbene OIF og OIL har skapt nye problemer:

* OIF ønsket å la guttelaget (G 16) spille for Orkla FK denne sesongen. Argument: Styrke Orkla og gi de beste guttespillerne mulighet til å spille juniorfotball i Orkla. De har ikke lov til å spille både for OIF og Orkla.

* Orkla FKs 3.lag (herrer) ønsket å gå over til Orkdal IL og spille på Fannremsmoen. Argument: Dette er et hobbylag der de fleste spillerne kommer fra Fannrem.

Begge forslag er avvik fra avtalen. De må godkjennes av både Orkla FK, OIF og OIL.

Det ene forslaget tilfører Orkla ressurser, mens det andre fratar Orkla ressurser. Likevel ble forslagene samlet i en "pakke": Ja til begge, eller nei til begge.

OIF var imot å la 3-laget gå til OIL, fordi det vil være en trussel mot Orklas eksistens å opprette seniorfotball i moderklubbene.  Da gikk OIL imot å la guttelaget til OIF spille for Orkla.

Det hører imidlertid med til historien at også Orkdal IL fikk nei da de ønsket å la et guttelag spille for Orkla i 2007.

OIF fotball hadde gjort alt klart med trener og opplegg for et guttelag i Orkla FK kommende sesong. Det er det nå satt en stopper for.

rudolf_1_1.jpgFotballstyret har reagert både på resultatet, og måten saken ble presentert på i ST lørdag. Også OIF-leder Rudolf Larsen (bildet) får kritikk fra OIF fotball for uttalelser til ST blant annet om at det vil koste Orkla mye penger å ta over guttelaget.

Resultatet er at samarbeidsklubben Orkla FK på nytt blir kastet ut i en lederkrise.

Utbyggingen av Fannremsmoen har også bidratt til ønske om å flytte aktivitet fra Idrettsparken, noe som er et følsomt tema.

 

Publisert 25.01.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse