Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny plakatsak på Orkanger................. var aprilspøk

DSC_0002.JPG

Solstudioet Brun og Blid gikk med på å fjerne den dristigste bikini-dama fra fasaden ved skolen. Nå henger også en lettkledd mann ved Orkanger parfymeri i en  tynn tråd. Men denne plakaten mener Atle Olav Sognli i Ap ikke er støtende.

En kjekkas med six-pack og matroslue splitter Ap-gruppa i to. Plakaten ved parfymeriet kommer opp i hovedutvalg forvaltning 17.april.

Som kjent har politikere i blant annet Ap og SV reagert sterkt på at Brun og Blid dekorerer fasaden rett ved skolen med slanke, halvnakne damer. Argumentet er at solariumkjeden sprer et usunt kroppsideal og i verste fall utløser spiseforstyrrelser hos barn.

Bildene i seg selv kan ikke kommunen sensurere. Men plakatene er så store at de krever godkjenning. Brun og Blid har lovt å ta ned modellen som står i en litt anstrengt stilling med armene bak nakken (bilde nederst) for å løse saken.

Nå har det også kommet en henvendelse til kommunen om en mannlig lekkerbisken på veggen ved Orkanger parfymeri. Denne trusefjerneren er minst like naken og slank som Brun og Blid-damene. Plakaten er så stor at poltikerne kan fjerne den - eller kreve krymping.

Ap-politiker Atle Olav Sognli bekrefter at partiet hans er delt i denne saken. Ifølge Sognli har mannlige modeller neppe noen skadevirkning, i motsetning til tynne kvinner. Snarer tvert imot, skriver Sognli i bloggen sin.

Dessuten henger parfymeriets modell lenger unna skolen.

Politikerne tar stilling til et prinsipielt viktig spørsmål: Hvor går grensen for hva kommunen bestemmer? Må mannen vekk?

Hva mener du?

Saken kommer opp sammen med Jysk-saken, som handler om å flytte handel ut av sentrum, og dermed undergrave Orkdal 2040 - noe som kun er en formalitet ifølge ordføreren i Orkdal.

Dama til høyre på bildet under skal bort.

PS: Dette KUNNE ha vært helt sant, men er altså en aprilspøk. Atle Olav Sognli ber oss gjøre oppmerksom på det siden han har blitt kritisert for dobbeltmoral:-)

DSC_0059.JPG

 

Publisert 01.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse