Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ny triumf: OIF-jentene slo Skaun HK 28-23

Ilma_1.jpg

OIFs nye håndballyndlinger slo Skaun HK 28-23  i Skaunhallen onsdag kveld. Det sto 17-10 til OIF-jentene ved pause. Det nyopprykkede laget har dermed vunnet fire av sine fem første kamper i 3.divisjon. Nå er det duket for håndballfest mot sterke Åndalsnes i Orklahallen lørdag kl. 15.00. Bildet viser Ilma Repesa i aksjon mot Skaun.

OIF hadde kontroll fra start til slutt mot det tyngre og langt mer rutinerte Skaun-laget. Bare i en liten periode kort etter pause var Skaun HK i nærheten av kontakt.

OIF kompenserte nok en gang for manglende rutine med høyt tempo. Motstanderen klarte ikke henge med i svingene når OIF-jentene fikk spillet til å flyte.

Langskytteren Marthe Togstad (18) ble igjen toppscorer - nå med 11 mål.

tribune_1.jpgCa. 150 tilskuere så kampen, hvorav minst halvparten fra Orkanger. De overdøvet hjemmepublikum uten problemer (bildet til høyre).

Det unge og nyopprykkede OIF-laget har tatt både 3.divisjon og publikum med storm. Stikkordene er høyt tempo, spilleglede og mange mål. De har scoret 154 ganger på de første fem kampene.

Her er et kort referat fra kampen hentet fra skaunnytt.no. Og her er tabellen. På bildet under er Ida Bye Karlsen gjennom.

Ida_1.jpg

Bare Meldal HK har vært for sterke hittil. Meldal spilte i 2.divisjon i fjor, har vunnet alle sine kamper og leder serien.

ST har brukt begrepet "sjarm" for å karakterisere OIFs lag. Hele ti av 16 spillere er yngre enn 20 år.

Lørdag kl. 15.00 gjester Åndalsnes Orklahallen. Da har du sjansen til å hjelpe OIF fram til to nye poeng. Åndalsnes er trolig sterkere enn de andre lagene OIF har møtt så langt - med unntak av Meldal. Laget ligger som nummer to.

Under takker OIF og Skaun for kampen onsdag kveld. (Alle foto: Sindre Eikli).

takk_for_kampen_1.jpg

 

 

Publisert 20.10.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse