Annonse

Annonse

OIF-Tydal 1-0: Suverene hjemme i Idrettsparken

Tydal.JPG

OIF slo topplaget Tydal 1-0 hjemme i Idrettsparken torsdag kveld. Dermed er klubben fortsatt ubeseiret hjemme etter opprykket til 5.divisjon. Drømmen om 4.divisjon lever såvidt.

Derimot skal kanadagjessene dø. Orkdal kommune tok beslutningen torsdag og varslet naboer til Gammelosen på SMS om at det blir jakt.

Da hadde flokken på 16 forflyttet seg til Idrettsparken. Gjessene beitet på hovedbanen og spredte avføring både i straffefeltet og på friidrettsbanen. Orkdalstorget måtte rykke ut og fjerne dritt slik de har gjort det i snart to måneder i Gammelosen.

Dermed vil OIF ha herredømme i parken igjen, slik A-laget også har det sportslig.

På bildet over er Roar Krokstad farlig frampå før pause mot Tydal. Erik Selven fra G 16-laget ble matchvinner 13 minutter ut i andre omgang med assist fra Roar Krokstad.

Tydal1.JPG

Målscorer Erik Selven.

Første omgang var jevnspilt sett under ett, men OIF slet i perioder. Etter pause var hjemmelaget klart best og skapte flere sjanser. Et susende frispark fra Espen Berg strøk tverrliggeren.

Tydal3.JPG

Frisparkekspert og veteran Espen Berg.

OIF ligger nå a poeng med Tydal, men med en kamp mer spilt. Kvik har to kamper til gode og ligger to poeng bak. Se resultater og tabell.

OIF må slå Kvik hjemme, og trenger hjelp i tillegg for å rykke opp. Uten opprykk ligger det an til lokaloppgjør mot Orkla neste år. Orklas 2.lag er så godt som klart for opprykk fra 6.divisjon.

OIF kåret Thomas Nielsen til kampens beste. Thomas hadde full kontroll på stopperplass, og opptrer med stoisk ro og suverent overblikk.

Tydal4.JPG

Hektisk for Tydal-forsvaret etter corner, men ikke mål i denne situasjonen.

OIFs neste oppgjør er skjebnekampen hjemme mot Kvik fredag 6.september. Etterpå er det innbyrdes kamp mellom Kvik og Tydal. Det går an å rykke opp...

Kvik har vunnet alle sine kamper bortsett fra en uavgjort mot OIF. Men laget startet med minus 6 poeng etter å ha frasagt seg plassen i 3.divisjon.