Orkla FK kollapset mot Buvik: 1-10!

orkla1_1.jpgSå var Orklas herrelag tilbake i gjørma: Buvik banket OFK hele 10-1 i Buvika fredag kveld. Orkla tok ledelsen på et frispark ved Arnstein Buøy. Buvik snudde kampen, og det sto 2-1 ved pause. Etter det gikk Orkla totalt i oppløsning - akkurat som mot RBK 3 og Tynset (bildet).

Dermed lyktes det ikke å følge opp den oppløftende og litt overraskende seieren mot Strindheim 2 tirsdag. I stedet er Orkla tilbake på det marerittaktige sporet fra før sommerferien.

Da ble det 1-9 mot RBK 3 og 1-6 mot Tynset, som også er et bunnlag, i de to siste kampene. 1-10 er rekord med negativt fortegn

Buvik var bedre i alt i andre omgang. Flere av Buviks mål var av det lettkjøpte slaget, akkurat som da det ble 7-2 til bortelaget i den omvendte kampen i vår.

Orkla har havnet i en situasjon der laget trolig må slå både Melhus og Tynset borte for å ha en mulighet til å berge plassen. I tillegg må Nidelv fortsette å tape kampene sine.

Nidelv tapte 0-2 hjemme mot Stjørdals-Blink fredag kveld. Nidelv ligger dermed fortsatt sist, ett poeng bak Orkla. Det er eneste trøst denne helga.

Nå gjenopptas også de viktige og vanskelige forhandlingene om framtida til selve klubben Orkla FK. Alt tyder på at herrelaget vil ligge i faresonen for nedrykk når forhandlingene avsluttes i september. Det KAN spille inn på forhandlingene.

OFK, OIF og OIL prøver å bli enige om en ny samarbeidsavtale. Økonomiske utfordringer må også løses. I tillegg er OFK og OIF dypt uenige om byrdefordeling for kunstgrasbanen.