Annonse

Annonse

Annonse

Fotballinnspurten: OIFs A-lag slo Meldal2 5-2

OIFs A-lag gjorde sin del av jobben i kampen for opprykk tirsdag kveld: Seier 5-2 borte mot Meldal2 i nest siste serieomgang. Nå står bare knallsterke Buvik2 igjen - i Buvika fredag kl. 19. Der trengs ett poeng. Møt opp! (Arkivbilde).

OIF ledet både 1-0 og 2-1. Det sto 2-2 ved pause. I andre omgang feide gjestene all tvil til side.

Kampen var en av de beste laget har spilt på lenge trass i at viktige Odd Håkon Bach manglet i midtforsvaret. Ifølge rapportene gjorde blant andre Petter Ebbesen og Morten Knutzen en god kamp.

Scorere: Øyvind Henningsen (2), Tom Even Gundersen (straffe), Espen Berg (på nok en perle av et frispark fra langt hold) og Roar Krokstad.

Odd Håkon Bach er på plass i den avgjørende kampen i Buvika fredag kveld.

Dersom OIF taper den kampen går opprykket i vasken på målforskjellen. Uavgjort er nok til å rykke opp til 5.divisjon.

Orkla er ikke bare erkerival, men også skjebnelaget i OIFs comeback på serienivå. Det unødvendige poengtapet mot Orkla2 (2-2) i Idrettsparken 10. mai svir skikkelig.

I tillegg ble OIF svekket av venstrevingen Nasratt Rasolis omstridte overgang til nettopp Orkla.

Orkla, som skal ha en tropp på 60 spillere, reiste til Buvika med ti mann og tapte 1-15 da det ennå var teoretisk mulig for OIF å hente inn Buviks målforskjell (men neppe særlig realistisk).

Buvik2 har 21 mål bedre målforskjell enn OIF. 14 av de 21 målene kom altså i siste oppgjør mot Orkla2.

Tirsdag kveld var OIF-publikummet like opptatt av rapportene fra Buvik2-Skaun som av kampen på Heggøya i Meldal.

Buvik2-Skaun startet en halv time senere. På stillingen 2-1 til Buvik ble det varslet at Skaun hadde et skudd i tverrliggeren. Skaun utlignet til 2-2 to minutter før slutt - og OIF var i 5.divisjon.

Så scoret Buvik2 seiersmålet på overtid, og 3-2.

Dermed må OIF ta poeng i Buvika fredag kveld fordi Buvik2 har bedre målforskjell.

PS: Verden går ikke under med en sesong til i 6.divisjon. OIF fotball bygger stein på stein.

Publisert 27.09.2011

Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Terje 28.09.2011 00:25
Orkla har gjort det de kunne for å ødelegge for OIF. NASRATSAKEN er en tragedie i særklasse , og at Orkla2 reiste til bortekamp mot Buvik2 med kun 10 mann uten keeper og tap 1-15 sier det meste om den såkalte toppklubben. Spiller likevel ingen rolle for OIF. Blir det ikke opprykk denne sesongen, ordner det seg neste år.

Orkanger skjelver! 29.09.2011 10:35