Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Bli venn med Ulvåshytta og støtt et godt turmål

Ulv__shytta.JPG

Ulvåshytta har blitt voksen (19 år) og trenger vedlikehold. Nå kan du registrere deg som Ulvåshytta-venn. Da hjelper du OIF med å holde hytta i stand uten å løfte en finger.

Sånn er opplegget:
Privatpersoner betaler 500 kroner for to år. Navnet ditt - og helst bilde - kommer på en skjerm i hytta som forteller nettopp at du er en venn. Eller støttespiller, for å bruke et annet uttrykk.

Bedrifter betaler 1000 kroner for to år for det samme.

Du fikser vennestatus slik:
Send en e-post med navn og gjerne bilde, til utleie-ulvashytta@orkanger-if.no

Overfør 500 eller 1000 kr (bedrifter) til konto 4270 15 26427.

Da er du venn for to år og kan glede alle besøkende med navn og evt bilde på skjermen i hytta. Hva med et bilde av barn eller barnebarn som gave til dem?

Du kan også ringe 416 73 470 hvis du lurer på noe.

Hytta er åpen
Og husk; frivillige i OIF sørger for å holde hytta åpen hver søndag. Ulvåshytta er viktig både som sosialt treffsted og utgangspunkt for turer i den flotte marka vår. Den gjør stikomiteen i OIF stadig bedre å bruke.

Dagens Ulvåshytte er nummer to  i OIF-historien. En dugnadsgjeng på 120 bygde hytta i 1997. Den ble offisielt åpnet 22. mars 1998, så 20-årsjubileet får vente til neste år.

Hytta1904.jpg

Bilde fra hyttesøndag i 2015.

På tur til Skaun
I OIFs 100-års jubileumsbok står det at enkelte fryktet tap av gammelhytta ville svekke OIFs identitet, men det viste seg fort at den nye hytta førte til økt bruk av marka. Som en kuriositet kan det nevnes at hytta ligger i Skaun kommune.

Det er meldt strålende turvær søndag.

Hytta1.jpg

Ulvåshytta slik snøforholdene egentlig bør være nå.

 

Publisert 11.02.2017


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse