Annonse

Annonse

Jada! OIFs håndballjenter knuste Ålesund i 2.divisjon

DSC_0020.JPG

OIF gjorde jobben skikkelig da laget spilte sin første hjemmekamp og tok årets første seier i en spisset 2. divisjon. Orkangerjentene feide Ålesund av banen med 26-17.

På bildet fyrer Anja Søyseth løs. Kine Landrø til høyre.

Utklassingen lørdag kveld kan vise seg å bli avgjørende for fortsatt spill i 2.divisjon. Ett lag rykker ned, og oppgjøret mot Ålesund er en av nøkkelkampene for å overleve. Overlevelse er OIFs ambisjon.

Ved pause sto det 12-9. OIF kostet golvet i Orklahallen med motstanderen etter sidebytte og var oppe i timålsledelse.

Oda Sterten scoret for øvrig ti mål i andre kamp på rad. Målvakt Beate W. Skjenald spilte strålende og stengte døra i lange perioder.

Se tabell og resultater.

DSC_0030.JPG

Marie Gjerstad på vei gjennom Ålesund-forsvaret.

Her er troppen mot Ålesund med mål i parentes:
Wenche Leinum Holm (1), Anja Søyseth (2), Marie Gjerstad (2), Kirsti Lund (1), Kine Landrø (2), Oda Sterten (10), Marthe Togstad (2), Silje Solem (1), Marthe Eggen Løvseth, Kari Nideng (1), Sigrid Ysland (2), Elisabeth Vollum (2), Rikke Svinsås Buan (1), Beate Wuttudal Skjenald, Hedda Sofie Sterten, Mina Løseth (1).

Det var mye folk og stor stemning på tribunene i Orklahallen, nå også tromme og sirener som i mer sydlige strøk.

DSC_0006.JPG

Sigrid Ysland scorer.

Allerede søndag kl. 12 er det ny match i Orklahallen. Da er topplaget Volda motstander. Samtidig møtes Levanger 2 og Ålesund. Begge står uten poeng.

DSC_0008.JPG

Marthe Togstad med ballen. Oda Sterten til venstre og Kine Landrø til høyre.

DSC_0034.JPG

Sånn ser det ut når OIF takker publikum for kampen. Tribunen i Orklahallen representerer nesten en ekstra spiller.