Fotball: OIFs A-lag fikk juling igjen av Svorkmo

DSC_0003.JPG

OIFs A-lag vil til 4.divisjon, men lørdagens kamp mot Svorkmo endte med tap 1-3 og nedtur for håpet om opprykk. Svorkmo ser ut til å bli skjebnelaget for OIF i en sesong med høye ambisjoner. Nå må Oppdal avgi poeng for at OIF skal kunne lykkes.

Keeper Stian Storli, Daniel Lorentzen og Joachim Elshaug rydder unna for OIF på bildet.

Årets første tap kom hjemme mot Svorkmo i juni. Lørdag ble det nytt nederlag mot naboen fra øvre del av bygda.

OIF ledet 1-0 ved pause. Joachim Elshaug scoret på straffe etter at Eskil Sivertsen var felt.

Etter sidebytte så det ut som Svorkmo ville mest og var laget som toppet tabellen. Tre ganger måtte keeper Stian Storli plukke ballen ut av nettet. Gøran Aakerholm (eks Orkla) gjorde hattrick for Svorkmo.

Rødt kort og skader
OIF fikk Joachim Elshaug utvist (to gule) da det hardnet til mot slutten. Dermed er Elshaug ute i den siste kampen hjemme mot Rindal.

OIF opplevde i tillegg å miste to spillere med strekkskader i løpet av de første 13 minuttene (Sindre Belsås og Perry Jensen).

Oppdal møter Kolstad 2 borte mandag. Med seier der leder Oppdal før siste serierunde. Da er det OIF-Rindal og Oppdal-Svorkmo.