OIF klar for semifinale i KM: Slo Vestbyen 2-0

OIFs A-lag slo Vestbyen 2-0 i kvartfinalen i KM lørdag. Tom Even Gundersen (bildet) scoret begge målene. OIF møtte tøffere motstand enn det laget har gjort tidligere i sesongen (flere bilder).

Før pause hadde Vestbyen en lang, sterk periode, men et OIF-mål fire minutter etter sidebytte så ut til å påvirke kampens gang. Hjemmelaget var klart best i Idrettsparken i andre omgang.

Her skyter Nasratt Rasoli i stanga. Dette var OIFs største mulighet før sidebytte.

OIFs andre  mål kom i det 58.spilleminutt. Tom Even Gundersen scoret igjen - etter pasning fra Nasratt Rasoli. Nå kunne OIF senke skuldrene og (muligens) la tankene vandre til kveldens fotballfest i Terna.

Espen Berg - nok en gang en av OIFs beste.

OIF møter trolig Trønder-Lyn i semifinalen i KM. KM er et sluttspill for vinnerne i hver av de åtte 6.divisjonsavdelingene i Trøndelag.

OIF vant alle sine seriekamper. Det gjorde også Vestbyen. Trondheimslaget manglet den stammen av overvektige, langsomme spillere med høyt hårfeste som enkelte av motstanderne i serien har vært elskverdige nok til å møte opp med. OIF fikk en forsmak på livet i 5.divisjon.

Stilstudie av Nasratt Rasoli i "nye" Idrettsparken badet i sol.

OIFs egen stjernebørs etter matchen er slik:
*** Odd Håkon Bach
*** Tom Even Gundersen
** Espen Berg
* Tore Jønland

Keeper Jønland har hatt noen kjedelige dager i 6.divisjon. Det ble det en forandring på mot Vestbyen. Mer jobb venter i semifinalen.

Kaptein Ottar Ustad (t.v.) har ledet OIF gjennom en lang sesong med bare seire.