Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Ingen ny Orkla FK-avtale

obs1_3.jpgOIF, OIL og Orkla FK har gitt opp å komme fram til en ny samarbeidavtale innen fristen - 1.oktober. Det framgår av ei melding klubbene har sendt ut. I praksis fortsetter Orkla FK derfor som før, på ubestemt tid. Planen var å få godkjent en ny avtale på ekstraordinære årsmøter før påmeldingsfristen til neste sesong. Den er 1.oktober.

Status nå er at Orkla FK fortsetter som i år i sesongen 2010: Senior- og juniorfotballen ligger under samarbeidsklubben, mens all annen fotball ligger i moderklubbene.

Herrelaget spiller i Idrettsparken, damelaget på Orkdalsbanken stadion.

Begge lagene risikerer å rykke ned. Rykker herrelaget ned, betyr det at herrefotballen i OIF/OIL befinner seg på et nesten historisk lavmål: Ett lag på femte nivå (4.divisjon) , og ett lag på laveste nivå (5.divisjon).

OFK-kritikerne mener tida er ute, og at eksperimentet må avsluttes før fotballen visner helt.

OFK-tilhengerne mener alternativet - en splittelse er enda dårrligere, og at det må komme noe konstruktivt ut av forhandlingene som pågår.

Som omtalt flere ganger tidligere reiser diskusjonen om ny samarbeidsavtale flere utfordringer. Særlig gjelder dette spørsmålet om aldersbestemte klasser skal innlemmes i Orkla for å skape sterkere samhold og identitet.

Det knytter seg også sterke følelser til hvilken arena som skal være hjemmebane.

Og ikke minst har en tvist mellom OIF og OFK om kunstgrasbanen komplisert saken.

Det foreligger dessuten store utfordringer på inntektssida for OFK.

I tillegg sliter begge klubber med stort frafall også i aldersbestemte klasser.

 

 

 

Publisert 28.08.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse