Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gunnhild Sundli med turnéstart på hjemmebane

Gunnhild_Sundli_1.jpg

Og så - kultur: Bør Børson jr. har forlatt den lokale scenen etter braksusess og mange fulle hus. Fredag velger Gunnhild Sundli Orkanger som startsted for sin første turné som soloartist.

Vokalisten fra legendariske Gåte er ute med debutalbumet Tankerop. Debuten som soloartist finner sted i kulturhuset fredag klokka 19.30.

Gunnhild Sundli fra Fannrem ble landskjent som pur ung og huldreaktig forgrunnsfigur i Gåte.

Gåte sa takk for seg nyttårsaften 2005. Siden har lillesøstra til Sveinung Sundli satset på en karriere som skuespiller - de siste fire årene ved Trøndelag Teater.

Men hun har laget musikk også. Hennes egen musikk beskrives som litt mindre metall, men umiskjennelig Gunnhild Sundli. Hun skal turnere med eget band.

At åpningskonserten legges til Orkdal er nok et utslag av den forsterkede satsinga på et variert kulturtilbud med stadige godbiter lokalt. Etter begivenheter som Patina og Bør Børson jr. har Orkdal fått et kulturhus, selv om huset som bygning ikke holder mål.

Billettsalget har imidlertid startet tregt. Her er lenke til billetter og informasjon.

Hans Kringstad

 

Publisert 11.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse