Annonse

Annonse

Annonse

Ny OIF-sier: Slo Aksla 25-21 søndag

OIFs håndballjenter slo Aksla 25-21 i Orklahallen søndag. Laget sikrer dermed posisjonen like bak teten i 3.divisjon. OIF slåss med Melhus/Gimse om tredjeplassen.

Bildet over er fra første omgang, da OIF slet overraskende tungt mot svakt plasserte Aksla.

Hjemmelaget ledet 13-12 ved pause etter å ha ligget under en periode. Like etter sidebytte gikk OIF opp i tremålsledelse etter scoringer av Marthe Togstad, Trine Eggan og Hege Kvernrød.

Avstanden var tre-fire mål resten av kampen. Åse Eikli, som nylig er omskolert til målvakt, hadde flere viktige redninger etter sidebytte, inkludert et straffekast.

OIF ligger nå på fjerdeplass to poeng bak Melhus/Gimse, som imidlertid har spilt to kamper mer. Her er tabell og resultater.

Til helga er det bortekamp mot topplaget Heimdal. Der blir det vanskelig å hente poeng, selv om OIF bare tapte med ett mål hjemme.

På bildet under er OIFs Hege Kvernrød i aksjon. I bakgrunnen Kristin Haugan.