Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Gjest med pappvin: Orklapøbben risikerer skjenkestopp

08032009202_2.jpg

Orklapøbben trues med midlertidig skjenkestopp etter at en kvinne smuglet tre liter pappvin (!) inn i lokalet. En kontrollør så at kvinnen tappet vin fra dunken. Nå skal politikerne vurdere straff - for puben.

Poltikerne ga Orklapøbben en advarsel tidligere i høst etter en episode med en annen gjest da skjenkekontrollen var på besøk.

Reglene er slik at når det foreligger en advarsel vil kommunen vurdere å inndra skjenkebevillingen for en periode ved nye hendelser.

En ung kvinne med en kartong vin på "bytur" kan dermed få følger for Orkangers eneste pub.

En anonym skjenkekontrollør la merke til henne litt over midnatt 31.august. Fra rapporten:

"Kontrollør observerte at damen satt på huk og fylte opp et glass med noe. Da damen reise seg opp, falt det ut av vesken en 3 l pappdunk med vin."

Kontrolløren varslet vakta, som øyeblikkelig tok vinkartogen og tømte ut vinglasset.

Orkdal kommune vil ta opp saken i hovedutvalg forvaltning 6.november. Kommunestyret skal etter planen avgjøre 20.november om  det blir midlertidig skjenkestopp ved Orklapøbben.

 

Publisert 26.10.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Ansatt 26.10.2013 22:31
Her har det foregått ulovlig skjenking bak ryggen på vaktene. Det sier seg selv at denne fremgangsmåten er sjelden og vanskelig å gjennomføre. Slutt å bruk energi på få negative hendelser som sjelden lar seg gjennomføre.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse