Fotball: OIF så gult og rødt - men slo Rindal borte

DSC_0146.JPG

Håpet om opprykk lever etter at OIF slo Rindal 5-3 borte lørdag. Det skjedde i en kamp enda mer bisarr enn forrige helgs tap for Svorkmo: Keeper utvist, men seier sikret etter to straffer på overtid.

Bildet er fra fiaskoen mot Svorkmo forrige helg. Eskil Sivertsen (t.h.) var en av flere som ikke spilte lørdag. OIF sikret seg tre helt nødvendige poeng, men altså ikke uten dramatikk:

OIF og Rune Asphaug lager 1-0 etter bare tre minutter.

OIF brenner deretter to store sjanser og får sitt første gule (Sondre Belsås) før Rindal utligner (24 minutter).

Gult kort igjen, Åge Andersen nå.

2-1 til OIF ved Nils-Helge Garli etter corner fra Henrik Rian. Ledelsen er fortjent, og alt ligger til rette for tre trygge og høyst nødvendige poeng for å holde følge med tabelltopp Oppdal.

Men så - en absurd andreomgang:

OIF-keeper Stian Storli får rødt kort for kjeftbruk.

Rindal får straffe og utligner til 2-2.

Tor-Arne Kvam, Øyvind Bakken og Tom Even Gundersen sikrer seg gule kort i løpet av kort tid.

3-2 til OIF: Gundersen etter framspill av Hubert Jasiak.

Hubert får gult.

Rindal tildelt straffe nummer to. Og da står det 3-3 mens klokka går mot full tid og OIF har spilt store deler av andre omgang med ti mann.

På overtid:
OIF får straffe, noe som normalt IKKE betyr mål (nesten alle er brent). Tor-Arne Kvam er sikker denne gangen; 4-3.

OIF får straffe igjen. Tor-Arne Kvam scorer på nytt og OIF vinner 5-3 med ti mann. OIF har pekt ut Rune Asphaug og Tor-Arne Kvam som banens beste.