Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nytt legesenter i Orkdalsveien

18042009266_1.jpg17.august åpner et nytt legesenter på Orkanger. Legene Andreas Mo (34) og Jimmy Wikell (32) har kjøpt lokalene etter Orkdal Boligbyggelag i Orkdalsveien 38 (bildet). Mo er opprinnelig fannremsbygg som nå flytter fra Voss til Orkanger. Wikell er svensk. Han arbeider delvis i Snillfjord, men er allerede kjent lokalt fra verv på kvinnesiden i Orkla FK.

Det nye legesentret er et resultat av at Orkdal har fått en ny fastlegehjemmel. I tillegg skal sentret ta imot pasienter fra Snillfjord, der det er problemer med å få stabil legedekning.

Mo og Wikell har kjøpt første etasje i bygget, som huset Solligård Elektriske og senere lavpriskjeden Gale Arne før det nå konkursrammede boligbyggelaget flyttet inn.

Andreas Mo er sønn av Bjørg og Karl Mo, og med andre ord et medlem av den mest markante kjøpmannsfamilien på Fannrem. Andreas valgte medisin framfor handel, og har nå kjøpt hus i Øvre Svartberget på Orkanger.

Den svenske Snillfjord-legen Jimmy Wikell bor allerede i Orkdal.

Ved siste opptelling hadde fastlegene i Orkdal flere pasienter enn kommunen har innbyggere. I tillegg står til en hver tid mellom 300 og 350 på venteliste for å få lege.

Dette skyldes at pasienter fra andre kommuner enn Orkdal velger lege i Orkdal siden det er fritt legevalg.

 

 

 

Publisert 18.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse