Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Viktig årsmøte i OIF: Kunstgressbane og daglig leder

OIF5.jpg

Torsdag 21.mars er det årsmøte i Orkangers største forening. OIFs medlemmer avgjør om laget skal starte bygging av kunstgressbane med undervarme. Styret foreslår også at OIF ansetter daglig leder i 50 prosent stilliing.
Bilde er fra fjorårets årsmøte da John Ivar Evjen tok over som leder etter Rudolf Larsen.

Kunstgressbanen:
Banen er ferdig prosjektert og kostnadene beregnet. Håpet er å bygge ferdig til hløsten.

OIF er nødt til å ta opp lån, noe som er en årsmøtesak. Styret foreslår at årsmøtet gir hovedstyret fullmakt til å starte bygging på visse vilkår:

  • Maksimum 2 millioner i ordinært låneopptak og i tillegg maksimum 5 millioner inntil spillemidler blir utbetalt (sikkerhet i framtidige spillemidler).
  • Samarbeidsavtale skal foreligge med Orkdal kommune og Orkla FK om kunstgressbanene i Iderettsbanen.
  • Samarbeidsvtale skal foreligge med Elkem Thamshvan og Orkla FK om levering av varmvatn. (Det handler bla. om at OIF kjøper seg inn på ledning og pumpe).

OIF arbeider intenst for å fullfinansiere banen - det vil si å skaffe så mye egenkapital at man holder seg innenfor lånerammen.

485330_484826321578780_1892646312_n.jpgOIF mangler fortsatt nok sponsoravtaler med næringslivet. Flere stiller opp, mens det jobbes videre med andre bedrifter.

Andelsbrev
Salget av andeler til private går ikke like fort som i starten. Målet er 1 000 solgte andeler à 500 kroner - altså 500 000. Torsdag kveld var det solgt andeler for 166 500 kroner. I beløpet inngår en anonym gave på 30 000 og 10 000 kroner fra Orkdal IL.

Det store flertallet på Orkanger har ennå ikke kjøpt andeler. Det gjelder også mange som er aktive i fotballen og får direkte nytte av anlegget. Se liste over bidragsytere.

Bruk konto 4270.14.23911 og registrer deg her. Det haster med finansiering.

Daglig leder:
OIF har nå en omsetning på ordinær drift på mellom fem og seks millioner kroner årlig. Dette vil øke ytterligere når det nye friidrettsanlegget og etter hvert kunstgressbanen tas i bruk.

Hovedstyret foreslår å ansette daglig leder i 50 prosent stilling fra 1.august. Hovedbegrunnelsen er at en slik stilling vil betale seg selv ved at en daglig leder kan følge opp inntektsgivende arbeid. Dessuten er virksomheten nå så omfattende at grensa er nådd for hva folk greier å ta unna på fritida.

Orkdal IL har daglig leder i hel stilling.

Her er lenke til årsmøtedokumentene. Du må selvsagt være medlem for å stemme på årsmøtet, OIF hadde 1378 medlemmer i fjior.

Skissen under viser hvor det er planlagt ny kunstgressbane med undervarme på ballsletta.

Kunstgras_1_1.jpg

 

Publisert 14.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse