Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Orkla FK tapte 2-7 for Buvik - men juniorene videre i cupen

25042009303_2.jpgOrkla FK gikk på et sviende 2-7 tap for Buvik i sesongens første seriekamp i Idrettsparken. Orkla tok ledelsen ved Per Ove Stokkan, men raknet etter hvert totalt. Are Groven skåret hjemmelagets andre mål lørdag. Dermed står det unge Orkla-laget med 3-10 i målforskjell etter de to første seriekampene.
Søndag ettermiddag vant imidlertid juniorlaget 4-3 i cupen hjemme mot Kristiansund.

Juniorene lå under 0-2, men snudde kampen. Kristiansund reduserte til 4-3 helt på tampen. Blant andre Hassan Halane spilte godt.

Men i den viktige seniorkampen lørdag gikk det fryktelig dårlig: Buvik ledet 2-1 ved pause. Orkla misset en straffe, men lå under 1-6 før Are Groven reduserte like før slutt. Buvik kvitterte enda en gang i siste spilleminutt.

Flere av Buviks mål var lettkjøpte. Eks Orkla-spiller Ståle Thoresen skåret ett av målene.

Orkla tapte 1-7 for Charlottenlund i cupen midt i uka, og står dermed med 17 baklengs på de tre siste kampene . Det kan bli en tøff sesong for et lag som består av en rekke juniorspillere.

Muligens spiller laget for mer enn å overleve i 3.divisjon. Sportslig fiasko kan også bety økt press for å legge ned hele Orkla-prosjektet og føre herrefotballen tilbake til moderklubbene.

OIF fotball har for øvrig fått et styre på plass. De som trakk seg fortsetter likevel etter at det har vist seg umulig å få andre til å ta ansvar for den viktige fotballavdelinga. Det betyr at Eystein Løkken fortsetter som leder og Trygve Dybdahl som sportslig leder.

OIF, OIL og Orkla FK har nå startet diskusjonen om en ny samarbeidsavtale om Orkla. Et kjernepunkt er spørsmålet om mye av fotballen i aldersbestemte klasser skal overføres til Orkla - slik eks RBK-trener Bjørn Hansen anbefalte.

Både i OIL og OIF skal det være skepsis til å gi avkall på mye av fotballaktivitetene.

Eneste trøst etter 2-7 tapet var over 100 frammøtte tilskuere og godt kiosksalg i finværet.

 

Publisert 25.04.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse