Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Flott november i Gammelosen: Se bildene

gmlosennov_1.jpg

Høsten viser seg fra sin beste side. Det betyr mye folk i Gammelosen, lav sol, lange skygger, sterke farger, dykkende ender og rimfrost på strendene. Noen (kanskje fotografen) har skrevet "8.nov" i den frosne korallsanden i sør.

De fleste leserne våre kan ta seg en tur ut og oppleve Orkanger på sitt vakreste. Men her kommer noen bilder som en ekstra inspirasjon - og som en påminnelse til utflytta ørbøgg om hva de forlot.

gmlosennov1_1.jpg

I helga har det vært enda mer hundefolk enn normalt ved vannspeilet. Det skyldes den store utstillinga til Orkdal Hundeklubb. Under ser du Kjersti Kvale og Celia Rivero fra Verdal sammen med tre dvergpinsjere. Den ene vant klassen sin. - Kjempefint! sier de om Gammelosen.

dvergpinchere_1.jpg

Og her et glimt av den sørlige stranda i lav novembersol:

gmlosennov5_1.jpg

Karl Taranger var på tur med pleksiglass som han monterte på tavlene rundt Gammelosen. Orkanger Vel har mange gode hjelpere. Mange hjelper til uten å bli spurt. Bedre kan det ikke bli.

taranger_1.jpg

En sommer er definitivt over, og vi takker for besøket. Den neste heter 2010. Sola ruller lavt over horisonten i sør. Den kaster fortsatt et svakt gjenskinn i form av en liten lys flekk på  tavla som ønsker alle besøkende velkommen tilbake.

gmlosennov3_1.jpg

 

Publisert 08.11.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse