OIFs A-lag: Sesongåpnet med 7-0 mot Ranheim 3

OIFs A-lag høvlet over Ranheim 3 og vant hele 7-0 borte i serieåpninga onsdag kveld. Dette var første seier i en maraton som forhåpentligvis fører til 5.divisjon. I fjor røk opprykket på målforskjellen i siste match (arkivfoto målscorer Espen Berg).

Det sto 2-0 ved pause på Ranheim - etter 12-0 (eller noe slikt) i sjanser. Kaptein Ottar Ustad scoret begge mål før sidebytte.

OIFs A-lag er offisielt Orkanger 2 i seriesystemet. OIF har som kjent ett seniorlag i to forskjellige 6.divisjonsavdelinger.

Disse elleve startet i årets første seriekamp:

Tore Jønland, Johan Svanem (ny), Kjell A. Storsand (ny), Espen Berg, Åge Andersen (ny), Tom Erik Grønhaug (ny), Petter Ebbesen, Ottar Ustad, Nasratt Rasoli (tilbake fra omstridt mellomspill i Orkla), Roar Krokstad, John A. Rekstad.

Etter pause scoret Petter Ebbesen, Johan Svanem, Øyvind Solheim (innbytter), Espen Berg og Nasratt Rasoli - sistnevnte lynving utropt til banens beste på OIF Live/twitter.

Klubben har i år valgt å plassere A-laget i avdelinga med disse motstanderne i tillegg til Ranheim 3:

Kolstad 4, Fosenlaget, Orkla 3,Utleira, Sjetne 2, Mausund, Sverresborg 2 og Leinstrand.

OIF avga poeng bare mot Trønder-Lyn (tap), Gimse og Orkla 2 (uavgjort) før den aller siste kampen i fjor. Da ble det tap i Buvika, og fortsatt 6.divisjon pga dårligere målforskjell enn Buvik 2.

Nå er OIF i gang med et nytt støt mot opprykk. Neste kamp er hjemme mot Sjetne 2 torsdag 10.mai. Sett av kvelden.

Under et bilde fra benken mot Ranheim (MMS-foto: VH Helbæk).