OIF håndball tapte knepent på Melhus

OIFs håndballjenter tapte 26-27 borte mot Melhus/Gimse lørdag. OIF ligger fortsatt på en trygg 4.plass i 3.divisjon. Marthe Togstad (bildet) scoret 11 av lagets mål.

Melhus/Gimse ledet 11-9 ved pause. OIF lå under med sju mål på det meste, men presterte en imponerende opphenting  med topp innsats i andre omgang.

To minutter før slutt sto det uavgjort, men Melhus/Gimse sikret seg to poeng helt på tampen.

Nå har OIF igjen bare Heimdal borte blant de tre lagene som ligger foran på tabellen. Også mot Heimdal ble det ettmålstap.

Neste kamp går søndag 30. januar mot Aksla i Orklahallen.

Disse spillerne var med mot Melhus/Gimse:

Marthe Togstad (11 mål), Åse Eikli, Gunn Gimse, Kirsti Lund (2), Reni Kristiansen, Mali L. Næss (2), Trine Eggan (5), Elisabeth Rønningen, Merethe Leksen Selnes, Oda Sterten (4), Kristin Haugan (2), Hege Kvernrød, Inga Kristiansen og Kjersti Skeie.

Her er tabell og resultater etter kampen på Melhus. Meldal slo for øvrig NTNUI.