Fotballen ruller: OIF gikk på en smell 0-5 mot Orkla 2

DSC_0002.JPG

OIF åpnet i årets 5.divisjon på verst tenkelige måte: Lokaloppgjøret mot Orkla 2 på Fannremsmoen endte med tap hele 0-5. Det raknet mot slutten. På bildet er OIFs Øyvind Halvorsen i duell med Joachim Elshaug.
Se flere bilder.

Kort oppsummert: 0-0 ved pause etter en tett og relativt jevn førsteomgang der Orkla brente to store sjanser.

OIF kom gradvis mer på etterskudd utover i andre omgang, og Orkla tok ledelsen etter 60 minutter. På 0-2 så det et øyeblikk ut til at OIF var inne i kampen igjen med redusering, men målet til Øyvind Halvorsen ble tvilsomt annullert for offside.

Dette var annullering nummer to.

Orkla to siste mål kom på overtid.

DSC_0023.JPG

OIF scorer, men linjemannen vinker av for offside.

DSC_0010.JPG

Orkla frampå mens det ennå sto 0-0.

OIF startet med disse elleve: Anders Ustad, Øyvind Bakken, Daniel Lorentzen, Øyvind Wehn Halvorsen, Åge Andersen, Anders Wormdal, Rune Sæther, Kristian Røhmesmo, Rune Asphaug, Tom Even Gundersen, Adrian Sletvold.

DSC_0013.JPG

OIF-kaptein Åge Andersen har klarert, Øyvind Bakken jager ballen.

Da gjenstår det bare å trene mer og slå Orkla 2 i returoppgjøret i Idrettsparken.

Neste kamp er allerede torsdag kl.19 mot Nationalkameratene på hjemmebane. National tapte sin første kamp 0-3 mot Rissa.