Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

OIFs kunstgressbane: Sanitetsforeninga gir 1 million

DSC_0060_1.JPG

Helgas gladnyhet: Orkdal Sanitetsforening støtter OIFs helårs kunstgressbane på den ødelagte ballsletta med en million kroner. Gaven gjør det enda mer sannsynlig med bygging i år.  Det vil glede 320 fotballspillende barn, hvorav 100 jenter.

21. mars avgjør årsmøtet i OIF om det skal gis klarsignal for bygging - det vil si låneopptak. Årsmøtet må si sitt når  idrettsforeninga er nødt til å ta opp lån.

Den storslåtte gaven fra sanitetskvinnene reduserer lånebehovet betydelig. Men fortsatt mangler store beløp før OIF har fullfinansiert prosjektet. Det er kostnadsberegnet til 10 millioner kroner.

OIF arbeider fremdeles med sponsorer fra næringslivet. Noen avtaler er på plass, mens man foreløpig ikke har lyktes å få med andre naturlige samarbeidspartnere for utvikling av Idrettsparken.

Andeler til private
Andelssalget til private har så langt gitt 150 000 kroner. Budsjettet sier 500 000. Det er viktig at folk kjøper andel nå før årsmøtet. Se liste over andelseiere her.

Kjøp andel her. Bruk konto 4270.14.23911. Husk navn. Hver andel koster 500 kroner.

Sponsorer
OIF presenterer bidragsyterne fra næringslivet senere. Men det er en kjent sak at de faste støttespillerne er med; Orkdal sparebank og de to mest tradisjonsrike industribedriftene.

Orkdal kommune har bevilget en million kroner på visse betingelser. Orkanger Vel går inn med 150 000.

Fantastisk forening
Orkdal sanitetsforening er landets rikeste etter salget av sjukehuset. Siden salget har sanitetskvinnene støttet alle nyanlegg av en viss størrelse, slik som Knyken, friidrettsbanen i Idrettsparken og den kommende klatrehallen til Orkla Fjellsportklubb.

OIFs kunstgressbane gir breddeaktivitet og retter seg spesielt mot barn og unge, ikke minst jenter. Det er viktige kriterier for "saniteten."

Jentebølge
Jentefotballen har eksplodert på Orkanger de siste to årene. OIF har bygd den opp nesten fra nullpunktet til å omfatte ca 100 jentespillere fordelt på lag i nesten alle aldersklasser.

Problemet er ekstrem mangel på spilleflater. Om sommeren må barna bruke ballfeltet, som er nedslitt, mangler drenering og er stengt store deler av sesongen. Du ser det i bruk på bildet øverst.

Vinters tid ender de ofte på en gymsal eller i hallen.

Tegninga under viser hvor banen kommer, varmet opp med vatn fra Elkem Thamshavn.

Det går fortsatt an å gå inn som hovedsponsor og få navnet sitt knyttet til et framtidsrettet anlegg som gjør hele lokalsamfunnet til et bedre sted.

Kontakt Øyvind Togstad (951 02 111).

Kunstgras_1_1.jpg

 

Publisert 09.03.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Innsendte kommentarer:

Orkdaling 10.03.2013 11:54
Godt jobbet OIF. Denne satsingen vil komme fremtidens barn og unge til gode. Oifs planer om full anleggsutnyttelse av hele idrettsparken stadfester foreningen og ikke minst fotbalavdelingen som Orkdal kommunes største og mest innholdsrike. Og det er mest naturlig. Nå har vi vinteridrettene samlet i Knyken og Oil mens sommeridrettene og fotball har hovedsete i idrettsparken under Oifs flagg.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse