OIF spilte 2-2 i opprykksdrama mot Stjørdals-Blink

StjBlink15__3_.JPG

OIFs A-lag spilte 2-2 i et dramatisk oppgjør mot Stjørdals-Blink2 i Idrettsparken torsdag kveld. Resultatet betyr at det fortsatt er håp om opprykk, men uavgjort gir en fordel til serieleder Kvik. OIF hadde fire glimrende guttespillere på banen samtidig mot slutten av matchen.

På bildet går veteranen Roar Krokstad til værs mens Jørgen Krogstad (nummer 18) fra G16-laget jakter andreballen.

Øystein Berdal, Erik Selven og Eirik Ebbesen representerte også guttelaget i toppoppgjøret i 5.divisjon. Stjørdals-Blink2 stilte med seks spillere fra A-stallen. A-laget slåss om opprykk til 2.divisjon.

OIF ble rundspilt det første kvarteret. Det sto 0-2 etter 17 minutter. Deretter jobbet hjemmelaget seg inn i kampen, som ga publikum en underholdende kveld.

StjBlink15__16_.JPG

Klassisk situasjon i starten av oppgjøret. Stjørdals-Blink åpnet i et forrykende tempo, og OIF slet voldsomt i forsvar. Men det snudde.

Etter baklengsmål nummer to begynte enkelte å frykte reprise på fadesen i bortekampen (4-13!), men slik gikk det ikke.

OIF tok over initiativet, fikk laget framover på banen og begynte å skape sjanser selv. Supporterne håpet på en redusering før pause for å holde liv i kampen, og den kom:

Etter 38 minutter reduserte Espen Berg.

Men det stoppet ikke der. Tre minutter senere utlignet Atle Pedersen.

StjBlink15__8_.JPG

Erik Selven styrte denne ballen rundt keeper like før slutt, men den gikk også rundt stolpen.

I andre omgang startet Stjørdals-Blink best igjen. Litt flaks hindret 2-3, før mønsteret fra første omgang gjentok seg. OIF tok over matchen og hadde flere muligheter til å avgjøre.

2-2 var et OK resultat, men er gunstig for serieleder Kvik i kampen om opprykk. Akkurat nå leder OIF 5.divisjon - med to flere kamper enn Kvik og Tydal. Se tabellen her.

OIF bør vinne resten av kampene. Laget er klart beste hjemme og begge nøkkeloppgjørene i høst går i Idrettsparken: