Annonse

Annonse

Annonse

Solid av A-laget: Vant 6-0 over Sjetne 2 i Idrettsparken

OIFs A-lag cruiset inn til seier 6-0 i årets første hjemmekamp i 6.divisjon. Motstander Sjetne 2 slapp heldig. OIF står med 13-0 etter sesongens to første kamper.

På bildet over er OIFs Tom Erik Grønhaug og Espen Berg innenfor femmeteren til Sjetne 2. Grønhaug er en viktig forsterkning denne sesongen. Berg er like sentral nå som i OIFs debutsesong i fjor.

Det sto 5-0 ved pause, og det kunne ha vært enda mer. Etter sidebytte  senket OIF farten litt. Men Sjetne 2 var hadde flere tilfeller av grov flaks innenfor egen 16-meter.

Sjetnes keeper fikk en travel kveld på slitebanen.

Roar Krokstad satte inn det første målet etter bare fire minutter. Krokstad laget også det siste. Andre i målprotokollen: Espen Berg (frispark som vanlig), Nasratt Rasoli (direkte fra corner med litt hjelp fra hodet til en Sjetne-spiller), Odd Håkon Bach (straffe) og Tom Even Gundersen.

Tom Even Gundersen i front.

OIF spilte en glimrende førsteomgang, og en middelmådig andreomgang. Ottar Ustad var som vanlig blant lagets beste.

Nasratt Rasoli er tilbake etter en halv sesong i Orkla. Han herjet med Sjetne-forsvaret i kjent stil.

Keeper går feil vei, og Odd Håkon Bach scorer på straffe.

OIF har et bedre mannskap i år enn i fjor, da opprykket glapp på grunn av målforskjellen. Stallen er bredere. Laget består av flere fysisk sterke spillere.

Så langt har motstanden vært svak, men bedre lag venter. Her er kampprogrammet.

Først er det Sverresborg 2 borte, deretter kommer Kolstad 4 til Orkanger torsdag 24.mai. Fosenlaget (Trondheim) har åpnet sterkt. De tar imot OIF 31.mai.