Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Nå er det klart: Bygg Orkanger på nettet!

B__rdshaug_002_1.jpgEt fantastisk verktøy er nå ute på nett. På Orkdal 2040 kan du hente kunnskap, fortelle politikerne hva du mener og diskutere Orkanger med andre interesserte. Sånn kan du bidra til å skape det nye sentrum. I tillegg har de politiske gruppelederne sagt sitt. Det kan du lese her. Blant annet ønsker Oddbjørn Bang (Sp) et definert sentrum på Orkanger.

Orkdal 2040-nettstedet er svært innholdsrikt. Bruk litt tid til å bli kjent der inne.

Hjemmesida er et enestående forsøk på å engasjere folk flest i arbeidet med en plan til ti millioner kroner. Det erklærte målet til ordfører og rådmann er å lage en plan som er så god at framtidige kommunestyrer vil føle seg forpliktet til å respektere den.

På denne linken kan du lese hva ordfører og rådmann sier om det.

Men først og fremst er hjemmesida laget for at DU skal få sagt hva du mener. Dette er din anledning til å påvirke dem som til sjuende og sist bestemmer.

Et lite tips fra Orkanger Vel: Du kan jo starte med å utfordre politikerne på spørsmålet om bygging av nye skoler. Hvordan harmonerer planene om skolesenter på Follo med visjonen om å skape et vitalt sentrum?

defaultimage.gifIkke vær redd for å si hva du mener. I Iran og andre steder dør folk for å få bruke ytringsfriheten sin. I Orkdal bruker kommunen nå store ressurser på å la deg komme til orde. Det tilbudet bør alle ta imot.

Meninger er ikke farlige, selv om det kan virke slik når det knapt finnes leserinnlegg med fullt navn på nettet - og bare noen få i papiravisa til ST.

Orkdal 2040s bruk av Internett er banebrytende. Så gjenstår det å se om våre folkevalgte følger opp ved først å delta i en åpen dialog med folk flest - og dermed ved å respektere den endelige planen.

For drøyt to uker siden utfordret Orkanger Vel i ST alle partier til å peke på hvilke virkemidler de vil bruke for å skape et attraktivt sentrum (siden flertallet ikke vil satse på skole).

INGEN HAR SVART.

Kanskje kan Orkdal 2040 bygge bru over kløfta mellom folkevalgte og velgere i Orkdal.

 

 

Publisert 18.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse