Toppoppgjør i fotball: OIF spilte uavgjort 1-1 på Oppdal

Et OIF svekket av sykdom og skader spilte 1-1 borte mot Oppdal i toppkampen i 5.divisjon lørdag. Begge lag hadde full pott før denne kampen. Resultatet betyr at et mulig opprykk til 4. divisjon er akkurat like fjernt - eller nært - som før avspark.

Bildet med bla. Øyvind "Bacon" Bakken og en alvorlig Per Olav "Perry" Jensen er tatt før kampstart. OIF leder fortsatt på målforskjellen. OIF står med 25-3 i målforskjell mot Oppdals 25-12.

Poengtapet betyr at både Kolstad 2 og Svorkmo kan melde seg på for fullt igjen i kampen om topplassen. Bare vinneren i avdelinga har mulighet til å rykke opp. PS: Svorkmo tapte for Støren og henger ikke særlig med likevel.

OIF har så langt møtt de svakeste lagene med unntak av dagens oppgjør mot Oppdal.

Se tabell og resultater.

Oppdal tok ledelsen etter 9 minutter da et skudd gikk i mål via ryggen til Jo Husdal.

OIF utlignet ved Tor Arne Kvam i det 70. minutt. Kvam headet i mål etter at Åge Andersen stusset videre en corner fra Eskil Sivertsen.

Tor Arne Kvam fikk for øvrig rødt kort for en takling bakfra like før slutt. OIF misset straffe på overtid.

OIF manglet nøkkelspillerne Joachim Elshaug og Simon Bjørset, begge ute med skade. Heller ikke Hubert Jasiak og Tom Even Gundersen var med til Oppdal.

Neste kamp er 12. juni borte mot Kolstad 2, et av de antatt beste lagene i avdelinga. Det er en ny 6-poenger i kampen for avdelingsseier og mulig opprykk (etter kvalik).  Stjernebørs: ***Åge Andersen. **Tor Arne Kvam. *Henrik Rian.

OIF måtte slite for ett poeng mot et Oppdal-lag som spilte kompakt i forsvar etter å ha tatt ledelsen tidlig.