Fortsatt håp for Orkla FK: 1-1 mot Melhus

DSC01459_1.jpgOrkla FKs skjebnekamp borte mot Melhus fredag kveld endte 1-1. Dermed holder OFK liv i håpet om å overleve i 3.divisjon. OFK var bare et stangskudd fra seier. Det ville gitt en posisjon over nedrykksstreken. Aksel Landsem Mjøen (17 - bildet) reddet ett poeng med en heading etter corner.

Orkla ligger fortsatt to poeng bak Melhus, som har plassen over streken.

Melhus tok ledelsen etter ca 15 minutter. Da hadde hjemmelaget allerede spilt seg til flere gode sjanser uten å score. Men etter hvert tok Orkla over.

Utligninga kom ti minutter ut i en andreomgang som var noe av det beste det unge Orkla-mannskapet har prestert. OFK styrte kampen. Aller nærmest seier kom laget ved stolpeskudd fra Thomas Hansen.

Alt tyder på at høsten blir en triller. Det eneste som er sikkert er at Orkla må ta flere poeng enn Melhus for å overleve. OFK har blant annet igjen bunnlaget Nidelv hjemme 18.september.

Men Nidelv overrasket fredag kveld og spilte 3-3 borte mot Buvik. Nidelv ligger to poeng bak OFK.

Fredag om ei uke spiller Orkla hjemme mot Tangmoen - et lag det er mulig å slå.