Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Kunstgressbanen: Kjøp andel - vinn signert RBK-trøye!

DSC_0064_1.JPG

OIF mangler fortsatt 1,5 millioner kroner til ny kunstgressbane på den ødelagte ballsletta. De fleste på Orkanger har fortsatt ikke kjøpt andel. De som kjøper i løpet av april blir med i trekningen av ei RBK-trøye med 17 autografer. Bruk konto 4270.14.23911. Registrer andelskjøp her. 

Hver andel koster 500 kroner. Hittil er det solgt andeler for ca 200 000 kroner - knapt halvparten av målet på 500 000 kroner. 

OIF planlegger dørsalg. Men bruk av nettbank går fortere. Da kan OIF-folket bruke mer tid på andre inntektsbringende tiltak, og framfor alt på å gi barna et godt idrettstilbud.

Det er mer effektiv tidsbruk enn å gå fra hus til hus.

Her ser du alfabetisk oversikt over alle bidragsytere hittil. Hjelp OIF og ungene nå dersom navnet ditt mangler på lista. Utfordre venner og kjente til å støtte prosjektet.

OIF sendte forrige uke ut  anbudsdokumenter til entreprenører. Det har samtidig pågått forhandlinger med Orkla FK og Orkdal kommune blant annet om tilknytning til varmvatnet fra Elkem Thamshavn.

I tillegg blir det jobbet intenst for å skaffe de ekstra sponsorene som trengs.

Kontakt Øyvind Bakken (402 28 536 )eller Øyvind Togstad (951 02 111)for sponsoravtaler.

Banen på ballsletta skal utnytte den unike ressursen spillvarmen fra smelteverket representerer. Resultatet blir et tilbud 365 dager i året på det som o dag er ei nedslitt slette. Slik situasjonen er nå er den stengt nesten 300 av åretsevt dager.

Orkanger og Orkdal blir et bedre sted, også for lokalt næringsliv.

For øvrig: Rosenborg er i støtet. Ei skjorte med 17 signaturer blir et gildt trofé (bildet under) . Kanskje du kjenner igjen noen:

RBK_skjorte_1.jpg

 

Publisert 12.04.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse