Annonse

Annonse

Fotball: OIFs damelag spilte 2-2 mot Volda i 2. divisjon

DSC_0057.JPG

OIFs damelag spilte lørdag 2-2 for tredje kamp på rad. Seieren glapp mot Volda sju minutter før slutt. Det betyr en høstsesong litt mer spennende en ønskelig.

På bildet er Silje Lunde Olsen i duell med Voldas keeper. Her kunne det blitt 3-1 i stedet for 2-2.

Fire lag og to nedrykksplasser
Volda er ett av fire lag som slåss sammen med OIF om å unngå de to nedrykksplassene. Med tre poeng ville det det sett veldig bra ut. Med 2-2 og ett poeng er det jevnt på nedre del av 2. divisjonstabellen.

OIF har spilt fire hjemmekamper uten å vinne - de tre siste 2-2 mot henholdsvis Trondheims-Ørn2, Byåsen2 og nå Volda. Mot topplaget Molde ble det tap.

Borte har jentene sikret seg seire mot Tynset og Nidelv i første sesong på dette nivået etter opprykk.

Hadde Volda i kne
Volda tok ledelsen på Orkla Maskin Arena lørdag ettermiddag. OIF utlignet på straffe ved Sigrid Haugseth. Rett etter pause gjorde Heidi Slupphaug 2-1 for OIF.

Da styrte hjemmelaget kampen. OIF spilte seg til flere gode sjanser og det så ut til å gå enkelt mot første hjemmeseier og tre viktige poeng mot et lag det er om å gjøre å holde seg foran.

Men mot slutten var det som om strømmen gikk. Volda fikk ta over mye av initiativet. Det straffet seg med 2-2 på en av de få sjansene gjestene klarte å spille seg fram til.

Viktige augustkamper
Nå er det sommerferie før to viktige hjemmekamper som kan avgjøre livet videre i 2.divisjon: Tynset og Sunndal.

Se tabell og resultater.

OIF, Volda og Tynset slåss i realiteten om å unngå den siste nedrykksplassen. Nidelv ser ut til å være fortapt. OIF er ikke utspilt i en eneste kamp i debutsesongen i 2.divisjon, men uavgjort gir lite poeng.

OIF stjernebørs mot Volda:
* Heidi Slupphaug
** Mari Lian
***Eli Tretøy

DSC_0063.JPG

God OIF-sjanse helt på slutten, men Sara Rønningen (nærmest) nådde ikke framspillet.