107 på dugnad - og OIFs damelag tok sin første seier!

107 (!) møtte på dugnad i Idrettsparken lørdag. Dette antallet var med i trekninga om ei OIF-trøye i matpausen. Terje Staveli vant.
Vant gjorde også OIFs damelag lørdag - med 1-0 hjemme mot Ålen. Dette var lagets første seier i 3.divisjon.

Kristin Haugan (bildet) scoret kampens eneste mål med ei strålende heading på en corner fra Kristin Remnes.

Målet kom midt i andre omgang. OIF startet usikkert, men jobbet seg gradvis sterkere inn i matchen. Dermed er historiens første poeng i boks.

Seieren kom etter to ganske knepne tap; 2-4 mot Støren og 2-3 mot Singsås.

Her er resultater og tabell. Ålen-kampen skulle egentlig gått borte, men banen i Ålen er ikke klar.

Matchen mot Ålen dannet en elegant overgang fra lørdagens store vårdugnad i Idrettsparken. Opplsutninga slo alle rekorder med over 100 deltakere.

Nye bilder er varslet. Bildet under er fra fjorårets dugnad. I mellomtida har veldig mye skjedd. Viktigst av alt: OIF signerte en langsiktig leieavtale med Orkdal kommune i fjor sommer, og startet i vår arbeidet med et etterlengtet og tidsmessig friidrettsanlegg til ca 11 millioner kroner.

Arbeidet går etter planen. Ta deg en tur og se hvordan det går framover.

Publisert 05.05.2012

Innsendte kommentarer:

medlem OIF 06.05.2012 21:08
Integreringa fungerer bedre og bedre. 12 - 15 utlendinger med rake og den afrikanske matretten vi fikk servert i pausen var nydelig.

innflyttere 05.05.2012 23:45
Mektig imponert over hva OIF fotball har fått til i løpet av et par år. Engasjement og identitetsskapende arbeid. Bortimot full dekning i barne og ungdomsfotballen fra mini til senior både for damer og herrer. Integrering, trener og lederutdanning, dommeravdeling og nå starter de opp med et eget lag for psykisk utviklingshemmede. Imponerende.