Plassen trolig sikret: OIF knuste Kolstad 30-19

DSC_0009_1.JPG

OIF-jentene spilte en ny knallkamp og banket Kolstad hele 30-19 i Orklahallen fredag kveld. Dermed er plassen i 3.divisjon trolig sikret, og Geir Atle Sognli kan ta skjegget. Det sto 13-8 ved pause. På bildet Ida Bye Karlsen, som scoret seks mål.
Siste: Skaun vant begge sine kamper i helga og er igjen oppe i ryggen på OIF.

Kolstad holdt følge det første kvarteret, men etter det var OIF klart best. Hjemmelaget scoret seks ganger i løpet av de første åtte minuttene etter pause.

Seieren betyr at OIF ligger to poeng foran Kolstad. Selv om lagene skulle ende med samme poengsum vil OIF komme foran på grunn av bedre målforskjell fra de to innbyrdes oppgjørene. Kolstad vant det omvendte oppgjøret med bare tre mål.

Også Skaun kommer bak OIF om lagene skulle få like mange poeng til slutt. OIF vant begge de innbyrdes oppgjørene.

Molde 2 tapte for øvrig for Aksla tidligere i uka. Også det er til hjelp for OIF.

Det unge laget spilte en ny strålende forsvarskamp mot Kolstad. Ingrid Hoff var igjen god i mål. Målscorere ble Marthe Togstad (9), Ida Bye Karlsen (6), Oda Sterten (5), Kristin Fossbakk (4), Eli Kristiansen (2), Trine Eggan, Berit Mosbakk, Kristin Haugan og Lotte Krogstad Schei ett hver.