Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Marked i Orkanger sentrum: Julehus med pepperkakeby

NR94.jpg

Julemarked, pepperkakeby, juleverksted, nisser, sang og underholdning. Lørdag og søndag inviterer Orkanger Sentrumsforening store og små til stemningsfull førjulshelg i handlegata.

Lag pepperkakehus og lever til Britt i By´n seinest torsdag. Byggverkene blir utstilt i lokalene etter fargehandelen, som i helga omskapes til et ekte julehus. Bildet er fra en tidligere utstilling av pepperkakehus på Nedre Rømme.

Premier for pepperkaker
En jury kårer de mest kreative (ikke nødvendigvis de fineste) pepperkakehusene i år. Og det blir premier; gavekort på 1000, 750 og 500 kroner. Så det er bare å sette igang. Bruk fantasien!

Fargehandelen får nytt liv som Orkangers julehus lørdag og søndag. I tillegg til pepperkakehus byr Sentrumsforeninga på juleverksted for barna. Alle får lage julepynt.

Gratis salgsplass
Utstillere og selgere kommer også til lokalet som ellers står tomt. Det blir salg av bakstevarer, strikkeprodukter og annet håndarbeid. Sentrumsforeninga ønsker seg enda flere som kan tilby bakst og husflid.

Utstillingsplass er gratis enten du vil være inne i fargehandelen eller stå på torget. Ta kontakt med Eva Haugen på telefon 452 76 254 for mer informasjon. Se også Sentrumsforeningas Facebook-side.

Kvarsnes spiller
Tor Kvarsnes underholder i lokalet søndag, og flere musikanter er aktuelle. Med bra vær kan det bli musikk også på torget.

På torget får du i hvert fall kjøpe juletre og nek. Det skal pyntes med bålpanner, og det ryktes at både små og store nisser er alarmert. Bunnpris selger pølser og brød på torget, mens Kunstforeninga serverer gløgg og pepperkaker i lokalet sitt rett overfor julehuset.

Hva med en hest?
Flere butikker i gata holder søndagsåpent. Julemarkedet varer fra 11-15 lørdag og 13-16 søndag.

PS! Sentrumsforeninga lurer på om noen kan hjelpe med hest, vogn og halmballer. Håpet er en kjøretur for ungene. Kontakt Eva Haugen (se tlf over).

DSC_0020.JPG

Årets julegran på Orkanger torg er et prakteksemplar, og for første gang med stjerne i toppen. I helga får du kjøpe juletrær og julenek her, og det blir stemningsfullt med bålpanner, nisser og servering.

 

Publisert 14.12.2015


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse