2. divisjon fotball: OIF ledet men tapte mot Molde

DSC_0008.JPG

OIF-jentenes hjemmedebut i 2. divisjon endte med tap 2-4 for Molde lørdag. OIF ledet 2-1 til langt ut i andre omgang.

På bildet er Mari Lian gjennom i en god OIF-periode tidlig i andre omgang. OIF var farlig frampå med raske kontringer flere ganger før Molde rev til seg et overtak mot slutten og snudde 2-1 til 2-4. Det siste målet kom på overtid.

Molde tok ledelsen før OIF utlignet på straffe ved Sigrid Haugset. Det sto 1-1 ved pause.

Mari Lian ga OIF ledelse 2-1 midt i andre omgang, og det virket som hjemmelaget hadde bra kontroll. Men Molde gjorde to mål etter cornere og avsluttet best.

OIF var bedre en resultatet viser. Laget har uansett åpnet godt i sin aller første sesong i 2. divisjon. 4-1 borte mot Tynset var sterkt, og det kunne lett blitt poeng også mot Molde i Idrettsparken lørdag. Målet er å berge plassen.

Nå kommer to bortekamper (Nidelv og Sunndal) før neste hjemmekamp mot Trondheims-Ørn 2 søndag 28. mai.