Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Familiedag i Hermetikken - se bilder

Også i år hadde Orkanger Vel flaks med været på familiedagen i Hermetikken. Velforeninga bød på fullt av gratis aktiviteter for barna. På bildet ser du Elisabeth Skålholt, Pål Kvernvik, Ole Erik Skålholt, Erlend Skålholt Kvernvik og Mina Fjeld Kvernvik.

P6150007_1.JPG

Kanopadling og roing med jolle var noe av det som sto på programmet. Jolla er først og fremst tenkt som sikkerhet i tilfelle kantring med kano. Det hadde vi ett udramatisk tilfelle av på familiedagen. Jolla har velforeninga for øvrig fått i gave av Kjell Grytting. På bildet under kan du skimte spaltist Pål Anders Sundli i båten. Vatnet har sterkt tiltrekningskraft på ungene.

P6150008_1_1.JPG

På neste bilde ser du folk hygge seg og slappe av. Orkanger-patriotene Wenche Lund (t.h.) og Kristin Meland (i bakgrunnen) er blant de ivrigste avslapperne.

P6150013_1.JPG

Gledelig nok (ikke spøk) fikk vi også godt besøk av store og små fra øvre deler av Orkdal, inkludert flere beboere i Fannremsområdet. Gammelosen er for alle. Og Hermetikken er en veldig fin plass:

Herm2009_1.jpgDe

De minste lot seg oppsluke av krabbefiske (bildet under). Man har for øvrig ikke krabber og saltvatn på Fannrem.

P6150009_1.JPG

Ansiktsmaling, natursti, krokket og andre leker sto også på programmet. Alt er gratis på familiedagen bortsett fra mat og drikke. I år sto vafler og kokte pølser på menyen i salgsbua. De frosne kotelettene hadde noen stjålet, så de har andre spist. Håper det smakte og at de var litt bedervet. Nedenfor enda et glimt fra Hermetikken søndag.

P6150011_1.JPG

Orkanger Vel har planer om å holde åpent i Hermetikken også lørdager og søndager senere i sommer. Da kommer vi til å ta litt betalt for bruk av kanoer og båt. Alle inntekter går selvsagt til tiltak på Orkanger. Kanoene kostet 33 000. Vi starter allerede kommende helg hvis været blir bra.
Til slutt tar vi med et bilde fra OIFs turnoppvisning i Orkdalsveien lørdag.

P6140003_1.JPG

 

Publisert 22.06.2009


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse