Ny nedtur for Orkla FK: 1-3 mot Tynset - se bildene

Orkla FK tapte 1-3 mot Tynset i Idrettsparken mandag. Laget gikk dermed på sitt sjette strake tap i serien og står fortsatt uten poeng. Spillemessig var OFK på høyde med Tynset. Men laget gikk tapende ut av altfor mange dueller.
På bildet runder Hassan Halane keeper og utligner for Orkla like før pause.

Tynset tok ledelsen på straffe etter sju minutter. Det sto 1-1 ved pause (mer tekst følger).

OFK lå ni poeng under den magiske sjetteplassen på tabellen allerede før tapet mot Tynset. I første omgang hadde hjemmelaget flere gode muligheter. Under snapper Tynset-keeperen ballen foran Per Olav Jensen (mer tekst):

Og her går Tynsets målvakt seirende ut av enda en duell foran mål (mer tekst):

Tynset var bedre etter pause, men kampen sto og vippet på 1-1 helt til ni minutter før slutt. Da stusset gjestene en corner i mål. Også på det siste målet scoret en Tynset-angriper på et overlegg selv om han hadde tre OFK-spillere rundt seg. (mer tekst):

OFK ligger tilsynelatende håpløst fortapt sammen med Byåsen2 med null poeng og 6-21 i målforskjell på seks kamper. Tynset er et av de lagene som absolutt skulle vært slått. Fredag venter tabelltopp og formlag Buvik i Buvika.
Her er tabellen oppdatert etter de tre seriekampene mandag.

Damelaget sliter også i bunnen av 1.divisjon. Mandag ble det nytt tap;1-2 borte mot Grand Bodø. Det avgjørende målet kom tre minutter på overtid. Her er tabellen.

PS: Terminlista med resultater kommer opp på linkene. Bare klikk på "tabell" på sidene du får opp.