OIF-fotballen: Seier for disse gutta - tap for jentene i 2.div

Gutta i 5. divisjon slo Hommelvik 3-2 fredag og klatrer i 5. divisjon. De to på bildet bidro sterkt: Rune Asphaug med en frisparkperle på overtid, og enda en ung debutant - Kristian Blåsmo (15 år).
Jentene i 2. divisjon måtte tåle tap 2-4 mot sterke Fortuna i Ålesund.

Herrelaget først:
OIF-Hommelvik 3-2 (1-1)
Samad Jamder ga OIF ledelsen etter bare 5 minutter, men Hommelvik utlignet. 15 minutter før full tid gikk Hommelvik opp i ledelsen, og det virker som om forbannelsen skulle ramme OIF nok en gang.

OIF har ledet i alle kamper, men tapt fullt av poeng i andre omgang. Endelig snuddet det i dobbelt forstand:

Ung debut
Hassan Ali gjorde 2-2 etter glimrende forarbeid av Kristian Blåsmo, som nettopp hadde kommet inn. 15-åringen gjorde en debut på OIFs seniorlag som det er verdt å huske.

På overtid fikk OIF frispark fra drøyt 20 meter Rune Asphaug gjorde sånn som du ser på TV, og dermed tre viktige poeng, riktignok mot et av de svakere lagene.

Rune Asphaug gjør 3-2 på frispark.

Plutselig har OIFs 5. divisjonsavdeling åpnet seg. Alle har begynt å slå alle. OIF ville ha ligget i toppen uten noen bitre baklengs på slutten av flere kamper. Opprykk er ikke tema etter at store deler av troppen forsvant foran årets sesong, men tabellen ser bedre ut nå.

OIF plasserte veteranene Nils-Helge Garli og Perry Jensen på stjernebørsen sammen med stopper Daniel Lorentzen.

Les mer hos OIF Fotball.

Fortuna-OIF 4-2
Ikke uventet ble det tøft for damelaget borte mot Fortuna Ålesund lørdag. Matchen endte 4-2 til hjemmelaget, men OIF hevder seg godt etter opprykket. Ingen har spilt ut det unge laget trass i at OIF har møtt de tre topplagene (en uavgjort, to tomålstap).