Annonse

Annonse

Annonse

OIF fotball: 16-åringer scoret på begge A-lagene

* OIFs herrelag i 5.divisjon slo Vestbyen 4-1 i Idrettsparken onsdag kveld. Erik Selven på G16-laget scoret sitt første mål.
* OIFs damelag i 3.divisjon slo Hitra 3-0 i Idrettsparken onsdag kveld. Hedda Berg Pedersen på J16-laget scoret. På bildet ser du Hedda (t.v.) sammen med tomålsscorer Mari Lian.

Damelaget ligger nå på andreplass på tabellen med bare Byåsen2 foran seg.

Mot Hitra sto det 1-0 ved pause, mye takket være godt keeperspill av OIFs Mari Høiseth. Etter pause tok OIF fullstendig over. Hedda Berg Pedersen satte inn 3-0 på et nydelig langskudd.

Kvinne- og jentefotballen er for alvor i støtet på Orkanger. OIF satte opp følgende stjernebørs etter matchen mot Hitra:
***Marie Sletvold
**Mari Lian og Hedda Berg Pedersen
* Bjørg Siri Solbu

Og så gutta:
A-laget har slitt litt mer enn ventet resultatmessig etter opprykket til 5.divisjon. Ettmålstap i de to første bortekampene gjør kampen for opprykk knallhard: 1-2 mot Vestbyen i første og 2-3 tap på overtid borte mot serieleder Tydal i helga.

Men onsdag kveld ble det opptur i Idrettsparken med revansj mot Vestbyen. Solid seier 4-1 og årsbeste mot et av de bedre lagene i avdelinga.

Dermed har OIF vunnet de tre hjemmekampene sine klart, og tapt borte to ganger med ett mål.

Mot Vestbyen lå OIF under 0-1 ved pause. Erik Selven fra det glimrende G16-laget kom inn og utlignet like etter pause. Espen Berg scoret (som vanlig) på frispark, Odd Håkon Bach satte inn 3-1 og Vestbyen sørget for 4-1 med et selvmål.

Også Øystein Berdal og Jørgen Krogstad fra G16-laget spilte glimrende sammen med veteraner som Roar Krokstad og Ottar Ustad.