Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Glade Orkangerdager: Fra nå er Nedre Rømme treffsted

DSC_0012.JPG

Onsdag kveld starter Orkangerdagene for alvor med Nedre Rømme som møtested. Eggkleiva Mannskor og Orklang er blant dem som entrer scenen i teltet.
OBS: Det blir godvær!

Bildet er fra teltet på Nedre Rømme i fjor.

Fra programmet onsdag:

Kunstforeninga fortsetter utstilling i Orkdalsveien 66 i sentrum. Åpent fra kl. 17-20.

På Nedre Rømme starter underholdninga ca. kl. 20 med Aurora J. Dahl, som er dagens talent.

Elling får kulturprisen
Det blir utdeling av Orkdal kommunes idrettsstipend og byggeskikkprisen før sangkorene tar over. De går til henholdsvis John Fredrik Skauge ved Fannremsgården/Reinhekla og skihopperen Espen Jacobsen. Orkangers smått legendariske trommeslager Elling Breunig får kulturprisen torsdag kveld, ikke onsdag som det sto her først. Den begivenheten er grunn god nok til å ta turen til Nedre Rømme.

Orkanger historie har bildeutstilling på Nedre Rømme. Tyskernes grusuttak er sentralt tema under årets Orkangerdager. Her slet russiske krigsfanger i flere år i det som i dag er fordypningene til Idrettsparken og Rømme Amfi.

Gaver fra fanger
Ved Frivilligsentralen er det samlet gjenstander som fangene laget til lokalbefolkningen som takk for mat og annen hjelp mens slavearbeidet pågikk.

Også på Nerøra er det mulig å oppleve og kjøpe kunst. Marthe Maalø har åpent i idylliske Johan Richters gate 2 fra 12-16 hver dag.

Været:
Det er meldt sommerlige temperaturer og stort sett oppholdsvær hele uka. Skrekkvarselet fra noen dager tilbake er avlyst. Onsdag kveld blir det 18 grader og sol på Nedre Rømme.

1705 (23)_1.JPG

Elling Breunig får Orkdal kommunes kulturpris på Nedre Rømme torsdag kveld.

 

Publisert 22.06.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse