Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Tre Orkanger-svømmere klare for barnas NM

Deltagere_L__M___1.JPG

Disse tre OIF-svømmerne skal delta i det som tilsvarer Norgesmesterskapet for barn kommende helg. Tonje Prestmo, Kristine Berg og Kristin Prestmo Jensen er kvalifisert.

Årers stevne går i Pirbadet. Tonje deltok også i fjor da dette stevnet ble arrangert i Kristiansund. Kristine og Kristin er i tillegg kvalifisert i år.

- Vi synes dette er en god fremgang, og det viser at det går an å få til noe i de forholdene vi har, skriiver leder Tor Erik Sørensen i svømmeavdlinga i en e-post.

Stevnet kalles LÅMØ (Landsdel Årsklassemønstring) og samler de beste i aldersbestemte klasser i hver landsdel.  De 24 beste i sin klasse får delta. På dette stevnet deltar 17 klubber fra Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Møre og Romsdal.

Alle svømmere skal delta i 5 individuelle øvelser som er 400m fri, 200m rygg, 200m bryst, 100m butterfly og 200m medley.

Overgangen til 50-meterbassenget i Pirbadet blir stor fra søndag. Da arrangerte OIF internstevne i den gamle 12,5-meteren.

26 svømmere i alderen 8 til 18 år var i aksjon. Det var totalt 35 starter fordelt på ni øvelser. Dette viser at vi har stor bredde med fin fordeling fra de yngste til de eldste, skriver Sørensen.
De yngste trener 1-2 ganger i uka, mens de eldste trener 2-3 ganger.

Stevnet ble avviklet i løpet av en time, med etterfølgende premieutdeling, kakesalg, loddsalg, samt pizza for svømmerne. Se bildet under:

IMG_5584_1.JPG

 

Publisert 04.02.2013


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse