OIF slo Molde - plassen i 3.divisjon sikret! (Men tapte søndag)

OIFs håndballjenter slo Molde 2 med solide 29-25 i Molde lørdag. Plassen i 3.divisjon er sikret. Det unge laget har hatt en imponerende avslutning på sesongen, og spilte opp imot sitt aller beste. Det sto 15-13 til OIF ved pause.
Siste: Det ble tap 23-26 i oppgjøret mot Træff søndag - i en kamp uten betydning.

Særlig Oda Sterten (9 mål - bildet over) og Marthe Togstad (7 mål trass i "merke") spilte stort i den avgjørende kampen mot Molde2. Marthe har ikke trent på grunn av influensa hele uka.

Ida Bye Karlsen (5), Berit Mosbakk (4), Eli Kristiansen (3) og Kristin Fossbakk (1) scoret de andre målene. Ingrid Hoff og Tone Asbøll sto i mål.

Mot Træff søndag scoret Marthe Togstad hele 13 av OIFs 23 mål. Andre scorere: Eli Kristiansen, Kristin Fossbakk og Trine Eggan (2), Oda Sterten, Berit Mosbakk, Kristin Haugan og Maja Svinsås Buan ett hver.

Maja fra J16 debuterte på seniorlaget sammen med lagvenninnene Kristine Solem og Trine Kjørsvik.

Det sto 15-13 til Træff ved pause. OIF var lite fornøyd med dømminga i årets siste kamp, men er fornøyd med en 6.plass i debutsesomngen.

Molde 2 stilte for øvrig med et sterkt lag med fire spillere som vanligvis spiller på klubbens førstelag i andredivisjon, hvorav en landslagsspiller i aldersklassen 1992. Også Molde 2 trengte seier..

Molde hentet inn OIFs ledelse like etter pause. Men så dro gjestene fra igjen. Ledelsen var oppe i sju mål på det meste. Det siste kvarteret hadde OIF full kontroll (mer tekst under bildet fra lørdagens kamp).

En kontingent på 33 spillere, ledere og supportere fra OIF er i Molde. Under ser du deler av heiagjengen.

I forgrunnen fra venstre Atle Olav Sognli, hans far Geir Atle (som skulle la skjegget gro ved nedrykk, men som barberte seg allerede før dagens kamp), Oddbjørn Brandli og Geir Heggstad.