Fotball: OIF-jentene fortsetter å vinne i 3.divisjon

DSC_0002.JPG

OIFs damelag slo Verdal 6-1 i Idrettsparken fredag kveld. OIF henger med i kampen om seriemesterskap og har bare nabo Orkla foran seg på tabellen. Mari Lian i farta på bildet.

Orkla var nær ved å avgi poeng mot Nardo samtidig som OIF spilte. Det ble 4-3 på Fannremsmoen.

OIF slo Orkla borte (Orklas eneste poengtap), men rotet til et tap mot NTNUI hjemme og spilte uavgjort borte mot Nardo i åpningskampen. Det siste var en god prestasjon.

Se tabell og resultater.

Mot Verdal gjorde Lina Marie Åsløkk hat-trick, Ingrid Stuen scoret to og Mari Lian det siste målet.

DSC_0011.JPG

Tremålsscorer Lina Marie Åsløkk.

Gjestene fra Verdal tok ledelsen etter en corner, men det var liten tvil om hvor seieren ville havne. OIF ledet 2-1 ved pause og kjørte over Verdal i andre omgang.

OIFs stjernebørs:
***Lina Åsløkk.
**Astrid Ustad.
*Sigrid Haugset.

Gutta til Rindal
Nå er det ferie for damelaget. Gutta i 5.divisjon reiser til Rindal lørdag for å reise kjerringa etter tapet mot Svorkmo sist helg. Serieleder Oppdal skal på besøk nettopp til Svorkmo mandag.

OIFs herrelag tåler trolig ikke flere glipp om det skal bli opprykk, og helst bør Oppdal gå på en smell før laget gjester Idrettsparken utpå høsten. Oppdal slo Kolstad 2 hele 8-0 i forrige serierunde og virker sterke.

Oppdal-OIF endte som kjent 1-1. Dette er Oppdals eneste poengtap.