OIF: Håpet lever etter håndballdrama i Orklahallen

DSC_0015.JPG

OIFs håndballjenter spilte 26-26 i en høydramatisk kamp mot Byåsen Bredde i Orklahallen torsdag kveld. Stang ut hindret seier, men det ene poenget holder liv i håpet om å berge plassen i 2. divisjon for Oda Sterten (bildet) & co.

OIF eller Ålesund
Forutsatt at Ålesund taper sine to siste kamper vil OIF klare seg med seier i en av de to siste. Begge er borte - mot henholdsvis Sverresborg og Levanger 2.

Akkurat som i forrige kamp mot Utleira (ettmålstap) var marginene mot OIF også torsdag kveld. Men poenget kan bli avgjørende.

OIF brente flere sjanser i starten og Byåsen gikk til pause med ledelse 12-11. Et stykke ut i andre omgang så det ut til at OIF kunne sikre seieren.  På det meste ledet Orkangerjentene 20-17.

Det siste minuttet
Så snudde det igjen. Byåsen ledet inntil Wenche Holm utlignet til 26-26 ett minutt før slutt.

Byåsen mistet ballen, OIF fikk muligheten til å avslutte og avgjøre til egen fordel - men sesongens siste 2. divisjonsskudd i Orklahallen strøk utsida av stolpen idet sluttsignalet lød.

Ålesund har nå to poengs ledelse. Ved poenglikhet berger OIF plassen på innbyrdes oppgjør.

Tabell, resultater og terminliste.

Troppen mot Byåsen
Wenche Leinum Holm (3 mål), Anja Søyseth (3), Ann Siri Stokkli, Marie Gjerstad, Kirsti Lund, Elisabeth Vollum (7), Kine Landrø (3), Oda Sterten (4), Marthe Togstad, Marthe Eggen Løvseth, Sigrid Ysland (3),  Mari Evjen, Rikke Svinsås Buan, Beate Wuttudal Skjenald, Hedda Sofie Sterten (2), Mina Løseth (1).