OIF-Meldal 21-26: 512 tilskuere i Orklahallen!

IMG_4122_1.JPG

OIFs håndballjenter tapte 21-26 mot opprykkskandidat Meldal i Orklahallen fredag kveld. Kampen ble en folkefest med publikumsrekord for 3.divisjon. Det sto 10-13 ved pause etter at OIF hadde åpnet best. Orkanger-laget, som bare har to spillere over 20 år, holdt lenge følge med Meldal. På bildet ser du den 16 år gamle OIF-spilleren Kristin Haugan.

Det var stor stemning i hallen. Ingen faste arrangement samler så mye folk i Orkdal som 3.divisjonskampene i håndball. 500 mennesker er mye en fredag kveld.

Foran fullsatte tribuner tok OIF, anført av Marthe Togstad,  føringen mot de langt mer rutinerte favorittene fra Meldal. Midt i første omgang overtok Meldal ledelsen for første gang (5-6), og den ledelsen slapp de aldri. (Mer tekst under bildet, som viser Kristin Fossbakk).

IMG_4112_1.JPG

OIF var helt oppe i ryggen på Meldal igjen et stykke ut i andre omgang (13-14), men nærmere kom ikke hjemmelaget.

Det ble mye stang ut en periode. En del personlige feil førte til baklengs i stedet for OIF-mål på kontringer. Dermed kunne Meldal til slutt ro i land en komfortabel seier.

Men det unge OIF-laget spiller bra. Neste fredag er det klart for nytt lokaloppgjør i Orklahallen. Da venter Skaun, som har fått flere forsterkninger fra Flå/Lundamo. OIF håper på like god støtte da - og kanskje to poeng som kan holde laget over de to plassene som krever kvalik for fortsatt spill i 3.divisjon.

Målscorere: Marthe Togstad (10), Oda Sterten (6), Kristin Fossbakk (2), Ida Bye Karlsen (2) og Trine Eggan (1). Tone Asbøll sto bra i mål.

Slik så det ut på tribunene mellom OIF-Meldal. I forgrunnen en annen legendarisk OIF-målvakt - Bjørn Næss: