Besøkstall

44 694 denne måneden

33 801 077 i år

Annonse

Annonse

Annonse

Takk for minnegave ved Geir Henning Andersens bortgang

10_OKTOBER.JPG

Orkanger Vel takker for minnegavene ved Geir Henning Andersens bortgang og begravelse. Geir Henning døde 13. mai, knapt 65 år gammel. Han var sterkt knyttet til Orkanger og Orkangers historie.

Lørdag er det fest for tolvte gang i Hermetikken. Det hele startet som en markering av arbeidet som var gjort for å omskape det forsømte vannspeilet til et attraktivt friluftsområde.

Ledet i Hermetikken
Geir Henning Andersen var konferansier på denne aller første festen i Hermetikken i juni 2005. Han svarte ja med en gang da Orkanger Vel spurte om hjelp til å lede arrangementet.

Da som nå startet festen med et lokalhistorisk tilbakeblikk. Selv var Geir Henandersen_geir.jpgning Andersen engasjert i det frivillige arbeidet i Orkanger historie. Han hadde ansvaret for skolehistorien på nettstedet til Orkanger historie. Les her.

Lærer på Orkanger
Geir Henning vokste opp på Orkanger. Han arbeidet en periode som lærer utenbygds før han vendte tilbake som lærer og inspektør ved Orkanger barneskole.

Geir Henning Andersen ble stedt til hvile ved Den gode hyrdes kapell 24. mai, tre dager før han ville ha fylt 65 år. De etterlatte - ektefellen Aud-Torhild og barna - ba om en gave til Orkanger Vel like gjerne som blomster.

Orkanger Vel har fått over 13 000 kroner fra Geir Hennings familie, venner og kjente.

 

Publisert 17.06.2016


Tilbake

Send inn din kommentar til saken:

Alle felter må fylles ut. Innholdet blir sjekket av redaksjonen før det legges ut. Meldinger med lenker blir ikke lagret.

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse

Annonse